fbpx

‘Mož me je pet let varal z mamo. Zasačil ju je najin sin..."

Kot da ni dovolj strašljivo, ko ugotovite, da vas je partner prevaral, je še bolj strašno, če ugotovite, da je zašel v ljubezensko razmerje z vašim sorodnikom.

Prav to se je zgodilo materi dveh otrok Jamie Walker iz ZDA. Na TikToku je delila šokantno izpoved in povedala, kako je dan po svojem 33. rojstnem dnevu izvedela, da je imel mož petletno ljubezensko razmerje z njeno mamo.

Jamie je nato razložila, kako ju je dejansko odkril njen najstniški sin, potem ko je vdrl v sobo  znašel v ljubezenskem objemu našel očeta in babico.

“Sin jima je rekel, če ji ne bosta povedala, bom to storil jaz”, je rekla Jamie.

Sedaj že moj bivši mož se je odločil, da mi bo povedal resnico. Šlo je za eno daljšo vožnjo v avtu. Končala sva na parkirišču prekletega Walmarta, resno sva se pogovorila in povedal mi je, kaj se je dogajalo zadnjih pet let.

Jamie je bila uničena, ko je izvedela resnico, vendar trdi, da moža zaradi finančnih težav ni mogla takoj zapustiti.

Bila sem šokirana in nisem vedela, kaj naj storim. Takrat finančno nisem mogla skrbeti zase in za otroke, zato sem ostala z njim in šla sva na terapijo, je priznala.

Družina se je kasneje preselila v zvezno državo Tennessee, da bi poskušala pustiti preteklost za seboj in poskusiti znova, a možu ni uspelo ostati zvest. Spet jo je prevaral, tokrat s sodelavko.

Končno sta se ločila leta 2017, nato pa se je njen bivši mož poročil s kolegico, s katero jo je varal.

Print Friendly, PDF & Email

Komentiraj