NAJBOLJŠI TATARSKI BIFTEK
Tatarski biftek po receptu Kofetarice Irene. Privoščite si ga ob vročih hrustljavo popečenih rezinah kruha, z maslom in sirom.
Ingredients
- - 40 dkg pljučne pečenke ali govejega fileja
- - 2 rumenjaka
- - 1 žlička gorčice
- - 2-3 žličke majoneze
- - 1 žlička paradižnikove mezge
- - 3-4 malo pekočega feferona
- - 2 žlički sesekljane čebule
- - 2 mali drobno narezani kumari
- - Sesekljan peteršilj
- - ½ žličke rdeče sladke paprike
- - Sol
- - Poper
- - Origano
- - Malo mlete kumine
- - Dodatki po lastni izbiri
Instructions
- Iz mesa odstraniš žile, narežeš na manjše koščke.
- Peteršilj, čebulo in kumare spasiraš s paličnim mešalnikom.
- Vse sestavite zmešaš v multipraktiku.
[efb_likebox fanpage_url=”kofetarca.si” box_width=”600″ box_height=”400″ locale=”sl_SI” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ animate_effect=”No Effect” ]