NAJBOLJŠI TATARSKI BIFTEK

Tatarski biftek po receptu Kofetarice Irene. Privoščite si ga ob vročih hrustljavo popečenih rezinah kruha, z maslom in sirom.

NAJBOLJŠI TATARSKI BIFTEK

NAJBOLJŠI TATARSKI BIFTEK

Ingredients

  • - 40 dkg pljučne pečenke ali govejega fileja
  • - 2 rumenjaka
  • - 1 žlička gorčice
  • - 2-3 žličke majoneze
  • - 1 žlička paradižnikove mezge
  • - 3-4 malo pekočega feferona
  • - 2 žlički sesekljane čebule
  • - 2 mali drobno narezani kumari
  • - Sesekljan peteršilj
  • - ½ žličke rdeče sladke paprike
  • - Sol
  • - Poper
  • - Origano
  • - Malo mlete kumine
  • - Dodatki po lastni izbiri

Instructions

  1. Iz mesa odstraniš žile, narežeš na manjše koščke.
  2. Peteršilj, čebulo in kumare spasiraš s paličnim mešalnikom.
  3. Vse sestavite zmešaš v multipraktiku.
https://kofetarica.si/najboljsi-tatarski-biftek/

[efb_likebox fanpage_url=”kofetarca.si” box_width=”600″ box_height=”400″ locale=”sl_SI” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ animate_effect=”No Effect” ]

Print Friendly, PDF & Email

Komentiraj