fbpx

Storitve

  1. Home
  2. Storitve
Filter

01 Najdi popolno lokacijo

IŠČEŠ DOBRO KAVO, OKUSNO PICO, SPROSTITEV, ZABAVO … Na Kofetarica.si najdeš raznovrstne ponudbe iz vse Slovenije. Iskanje po kategorijah ti omogoča, da izbereš najbolje ocenjene lokacije in destinacije. Z iskanjem po regijah pa lahko nabor ponudb zožiš na svoj kraj.

02Izpostavi odličnost

IMAŠ BAR, RESTAVRACIJO, SALON, FITNES … Na Kofetarica.si lahko objaviš svojo ponudbo in se predstaviš potencialnim gostom in uporabnikom. Lahko izpostaviš svojo odličnost, postaneš prepoznavnejši in povečaš obiskanost. Ponujamo ti tri pakete in dodatne storitve, ki bodo naredile predstavitev tvoje ponudbe unikatno, posebno, uporabnikom prijazno in prilagojeno tvojim željam.

03Promoviraj svoj dogodek

ORGANIZIRAŠ DOGODEK ... Objavi dogodke na Kofetarica.si in privabi obiskovalce. Ponujamo ti dve vrsti paketov - Osnovni in Premium z neomejenim številom objav.

04Dodatne storitve

Strokovnjaki Kofetatarica.si bomo uredili vse potrebno, da vaša lokacija dobi svoj prostor na zemljevidu odličnosti. Vaš profil na Kofetarica.si izpopolnimo s foto in video prestavitvami, dodajamo novosti in ga uredimo po vaših željah. Za vaše podjetje ustvarimo in posodabljamo tudi spletno mesto. Vabljeni, da nas kontaktirate za več informacij.

Pripravljeni?

Postavite svojo lokacijo na zemljevid odličnosti

Dodaj lokacijo